- Thank you received: 0
MIT campus
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Ha nem bánod, a kikérdezésben is el?re engednélek, nekem ugyanis lesz még egy hosszabb elbeszélgetésem is ezzel az imposztorral."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
A büfé csak pár lépésre van és alapból bizonyos embereknek gyülekez?pontként szolgál és az el?adások közötti szocializáció színteréül. Most is az akarna ott történni épp, de amikor megjelenik Keisinger professzor, hirtelen mindenki elhallgat. "Severin" is úgy t?nik, legszívesebben kereket oldana, akár ? hívott ide téged akár nem.
-"Salve duplum ambulans! Te impostor!" köszön oda neki prof. Keisinger miel?tt még leléphetne. "Hallottam szereted a latint. Gondoltam el is beszélgethetnénk, amint a hölggyel megbeszélted amit szerettél volna. Id?nk, mint a tenger, nem igaz? Remélem nem csak azt a mocskos törtlatint ismered, barátom! Amennyiben mégiscsak az derülne ki, szívesen látlak bármelyik latin kurzusomon."
*a latin nyelv? mondatra a zseb?rmester megjegyzi, hogy az els? mondat az bizony pig-latin, azaz jelen esetben német nyelvtannal tört latin. A doppelgänger nyersnél is nyersebb fordítása [a latin mitológiában nem volt doppelgänger]. Szemantikus fordításban ez a mondat így hanzik: "Üdvözöllek, te alakmás! Te csaló!"
Csapat riadó!
- Elnézést, csak kicsit hosszabbra sikerült az ügyintézés, s egy kis beszélgetésbe is bonyolódtam. Gondolom a két ház közötti kisebb csetepaték ügyében kerestél, igaz?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
Csapat riadó!
Apró mosoly
- Bizonyára tudod, hogy aki tudományos fokozatot jön szerezni, annak kötelessége tanárként is helytállni. Így pedig könnyen szóba elegyedek a kollégákkal. Szerintem ez [i:2bagjrtb]teljesen természetes.[/i:2bagjrtb] És illik egy kolléga kérdéseire felelni, és azt hiszem kíváncsi volt egy olyan konfliktus hátterére, amire akaratán és akaratunkon kívül belekeveredett.
Szélesebb, látványosabb mosoly
- De azt hiszem, sok apróságot sikerült vele tisztázni, csak kíváncsi volt, hogy ki lesz az a bizonyos Severin akivel itt találkozom, és aki szerepel pár történetben. Tudom, jót mulattál Jeff megjegyzésein, hogy abba kell hagynod a kalózosdit. Megmondom ?szintén, [i:2bagjrtb]meglepett volna[/i:2bagjrtb], ha akkor abbahagyod a dolgokat.
- Ahogy azt a kollégának is jeleztem, a házak közötti versengés, a szívatások formálják az asztrális háttérzajt, ha valaki ebb?l er?t merít, akkor nehezen mond le a versengésr?l, szívatásról. Ez sok esetben akár ártatlan tréfa is lehet.
- Ha viszont eldurvul, akkor a következmények könnyen kicsúszhatnak az ember kezéb?l. Akár akaratlanul is.
Elmosolyodom
- Bizonyára te is tudod, hogy ha már nyomozunk, és vissza kell vágni, akkor motozni akartunk, lehet?leg úgy, hogy legyen a kedves kalózainknál is vetk?ztetés. Ellenben a megfelel? motozási technikák gyakorlása elmaradt, hiszen olyan emberhez került a dolog aki megtapasztalta milyen az amikor a kalózosdi eldurvul. Remélem az ? nyomozása sem fog eldurvulni, még akkor sem, ha az egyetem nehezen véd meg egy imposztort aki egy prof nevével élt vissza. Ugyan-ugyan nem a prof vagy a zsaruk dühével kell számolnod, lesz annál nagyobb gondod.
- Eddig mint er?s mágus ház könnyen toltatok ki másokkal, mások félelme, a ti gy?zelmeitek formálták az asztrális síkot, er?t adtak, stb. Ha viszont sokszor visszaütünk, egyszerre tesz ellenetek pár zsaru, az egyetem, több ház... Esetleg más zavaró tényez?k is megjelennek, akkor bizony a versengés, a küzdelem új helyzet, más asztrális zaj, alkalmazkodni kell.
- Alkalmazkodni és tanulni, gyakorolni, vizsgára készülni pedig nehéz, sokan nem örülnének, ha emiatt a kis csetepaté miatt bukások, UVk lennének a bulik helyett.
- Kemény helyzet. Ha leállnék, kegyelmeznék, a háttérzaj és az otthoni elvárások okán nagyot kellene ütnöd, ha ezt meg akarom el?zni, akkor cselekednem kell. Nem is keveset. Nem is finoman. Nem is kíméletesen. A hatékonyság fontos. És hidd el, a pszichológiai hadviselést hallgató lányok erre készülnek. Az ilyen konfliktusok, versengés, ellentétek szép hagyománya nem csak neked jelent háttérzajt, hanem nekik is gyakorlatot. S tehetséges lányokról van szó.
- A házad pedig nem akar sem szívni, sem megalkudni. Bármi is lesz, te voltál a vezet? aki alatt beleszaladtak pár apróságba.
- Nehéz helyzet, ugye? Szerencséd van. Ha egyedül jöttem volna, akkor nem lenne kiút, ha viszont [i:2bagjrtb]olyannal tudsz engem összekapcsolni[/i:2bagjrtb] aki kapcsán nem szégyen megalkudni, találsz magadnak egy indokot, egy kiutat. A ház persze így sem lesz gyenge, a háttérzaj marad, csak éppen új lesz a szívatható kockák vagy plázacicák szerepben.
- Arról pedig, hogy ne sok er?d, energiád legyen visszacsapni... Jópár kisebb-nagyobb feladat gondoskodhat. Hidd el nekem, Severin professzor úrral tudunk neked és pár bajkever?nek elég feladatot találni, hogy nehéz legyen er?t gy?jtened egy komolyabb csapáshoz. Így ? is kifejezheti a háláját a kis színjátékért, a nevével való visszaélésért, és még olcsón is megúszhatod.
- Igen, ismerem a csicskák és ragadozók játékot. És tudom, hogy nem tetszik neked az új szerep. De legalább szépen van becsomagolva, és a házadon belül nem vesztesz annyit azzal, ha így fogadod el.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
Egyebek
-
Az oldalról
-
Moderáció
- Reported Article Comment by TheElf
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.
How to resolve AdBlock issue?